Камен

Природни камен је прави избор за све оне које желе дуготрајно и луксузно решење у ванвременском стилу. Никада ,,не излази ,из моде“ и одлично се комбинује са разним материјалима, а највише долази до изражаја у комбинацији са дрветом и стаклом.

Мермер

Мермер представља јединствену врсту природног камена блиставе структуре који је одувек био синоним престижа. Може се наћи у различитим бојама и са разним шарама, издржљив је и постојан. Исполиране мермерне плоче могу бити савршено сјајне, самим тим асоцирају на луксуз и префињеност. Предлажемо да се мермер користи у купатилу или да се њим одложи нека декоративна поврђина коју желимо да истакнемо.

Гранит

Судећи по физичким карактеристикама гранит важи за најтврђи материјал, густине 2750kg/m². Овај камен је идеалан за облагање кухињских површина, управо због своје отпорности, и лаког одржавања, хигијенски је материјал (не складишти никакве бактерије). Гранит је издржљивији и отпорнији на киселине у односу на мермер. Зрнасте је структуре, и може се наћи у разним комбинацијама боја као што су бела, сива, црна итд.

Кварц

Кварц је природан камен који има широку примену међу материјалима за уређење Вашег простора. Доступан је у разним бојама и дезенима. Плоче од кварца нису порозне али нису отпорне на топлоту, изложеност прекомерној топлоти на овим плочама може проузроковати трајна оштећења. Овај материјал се лако одржава.